Ciorba de peste

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se toaca legumele legumele se calesc in ulei pus si orezul si rosiile,tot in afara de peste, in oala sub presiune ,pt cateva minute dar voi,daca nu aveti sau nu fol asa ceva dupa ce-ati calit putin zarzavatul,se add apa si se acopera cu capacul si se fierbe la foc incet.
  • Cand zarzavatul e aproape fiert ,se add orezul si rosiile +1lingura de vegeta si se mai lasa cateva min pana fierb toate..dupa care se pune zeama de varza,iar dupa 2-3 clocote se add si pestele taiat bucati..si se mai lasa 2-3 min pe foc.la sfarsit se da oala de pe foc,se pune oul si verdeata tocata!
HeArTHeArT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta ciorba cu zeama de varza !!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Asta nu este ciora de peste

abuz

anonymous

E mare amuzament pe site-ul asta!
Nu se pun si orez si cartofi. Ciorba de peste trebuie sa fie usor clara. Amidonul din cartofi tulbura zeama. Nu merge oul la peste :( :( :( JENANTA RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Buna gustoasa*

abuz

anonymous

Ciorba adevarata de peste nu se pune orez si zeama de varza se acreste cu otet

abuz

anonymous

Într-adevăr, rețeta-i jenantă dar, ăl (aia) de ai scris „asta este...a la București ” , de unde ști că autorul e bucureștean???(sau ai vreo fobie în sensul ăsta) Eu sunt bucureștean și mă numesc Gabriel. Printre multe altele știu să fac și ciorbă de pește (acrită cu propriu-mi borș). Aici ai ocazia să vezi tot felul de bazaconii deci, te poți distra(sau din contră). Dacă erai binecrescut(ă), scriai rețeta proprie și te semnai(adăugai și zona aleasă de unde ești :) )

abuz

anonymous

Vai mama ei de reteta!

abuz

anonymous

SUPER

abuz

anonymous

"daca nu aveti sau nu fol asa ceva", "se add orezul" etc. Tu scrii romaneste?

abuz

anonymous

Super reteta

abuz