Zama acra cu curechi,tarhana,soanca si carnat

Zama acra cu curechi, tarhana, soanca si carnat
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Tarhana se prepara din 2 oua,50 ml.apa si gris cat cuprinde ca sa devina un aluat tare care se rade in supa.
  • Legumele se taie marunt si se calesc impreuna cu carnatul si sunca,apoi se face prajeala cu boia,se adauga apa si varza acra taiata marunt,condimentele si foile de dafin,se lasa aprx.1 ora la fiert la foc mic,apoi se adauga usturoiul taiat marunt si tarhana,se mai lasa cca 15 min la fiert.

Punctează această reţetă

Claudia-MariaClaudia-Maria

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

abuz