GULAS DE CARTOFI CU CARNAT UNGURESC

GULAS DE CARTOFI CU CARNAT UNGURESC

mal

Ieri am fost in vizita la vecinii unguri . E de la sine inteles, ca orice muritor cu scaun la cap care viziteaza HU aduce acasa macar o daraba de carnat si ceva paprica, altfel nu merita incursiunea :))

Eu am adus trei feluri de carnat, nu in cantitati industriale, insa de un gulas, acolo, tot a fost :)

Am folosit doar un fel. L-am taiat rondele...am curatat si tocat o ceapa mare...doi-trei ardei si le-am zvarlit impreuna in cratita cu capacul pus sa-si lase carnatul toata grasimea si culoarea.

Dupa 5 minute am adaugat apa si le-am lasat la foc domol sa se patrunda incet-incet.

Intre timp am curatat un kil de crumpi (cartofi) ...i-am taiat in cubulete si i-am adaugat peste restul ingredientelor

Am adaugat o lingura buna de pasta de gulas (tot de la vecini), un pic de piper...doua foi de dafin.Sare n-am mai pus si nici paprica. Pasta de gulas si carnatul au continut exact cantitatea necesara, astfel ca gulasul meu a iesit rosu ca focu' si buuun-buuun .

L-am servit c-o daraba de pita ungureasca si ardei iute.

Trebuie sa recunosc ca... la capitolul carnati nu-i intrece nimeni pe vecini unguri ;)...si n-are cum sa nu-ti iasa gulasu' daca folosesti ingrediente de la mama lor :).

Nu pierdeti ocazia daca vizitati HU , indesati-va prin sacose s-o daraba de carnat...prinde tare bine ! :)


D dragostea in bucate

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/11/2013

Merita incercat

(0) (0) abuz
30/07/2013

Super

(0) (0) abuz
31/05/2013

Imi ploua in gura... :-)

(0) (0) abuz
20/02/2012

Super! vreau si eu!!

(0) (0) abuz
23/07/2011

Am mancat la restaurant in budapesta si m-am hotarat sa fac si eu .multumesc pt reteta .pare identic cu ce am mancat -anca

(0) (0) abuz



+