GULAS DE CARTOFI CU CARNAT UNGURESC


Ieri am fost in vizita la vecinii unguri . E de la sine inteles, ca orice muritor cu scaun la cap care viziteaza HU aduce acasa macar o daraba de carnat si ceva paprica, altfel nu merita incursiunea :))
Eu am adus trei feluri de carnat, nu in cantitati industriale, insa de un gulas, acolo, tot a fost :)
Am folosit doar un fel. L-am taiat rondele...am curatat si tocat o ceapa mare...doi-trei ardei si le-am zvarlit impreuna in cratita cu capacul pus sa-si lase carnatul toata grasimea si culoarea.
Dupa 5 minute am adaugat apa si le-am lasat la foc domol sa se patrunda incet-incet.



Trebuie sa recunosc ca... la capitolul carnati nu-i intrece nimeni pe vecini unguri ;)...si n-are cum sa nu-ti iasa gulasu' daca folosesti ingrediente de la mama lor :).
Nu pierdeti ocazia daca vizitati HU , indesati-va prin sacose s-o daraba de carnat...prinde tare bine ! :)
dragostea in bucate
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/07/2011
Am mancat la restaurant in budapesta si m-am hotarat sa fac si eu .multumesc pt reteta .pare identic cu ce am mancat -anca