Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Vinete se se taie in 2 jumatati. Se indeparteaza miezul cu o lingurita , lasand putin pe margine. Se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun intr-o tava bine unsa cu ulei.
  • Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga carnea si rosiile taiate cuburi si usturoiul zdrobit ,sarea si piperul.
  • Se lasa la foc 10 minute amestecand din cand in cand. Se pune patrunjelul tocat si se umple vinetele cu aceasta compozitie. Se pune deasupra o felie de rosie si un ardei iute si se pun la cuptor la pentru o ora.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

E cunoscuta aceasta reteta.Recunosc ca-i delicioasa mai ales daca-i adaugi feta.

abuz

anonymous

Reteta se numeste Imam baildi, o mancare turceasca pe care o gasiti mai pe toate siturile culinare!

abuz

anonymous

Foarte aspectuos si usor de preparat!

abuz

anonymous

Excelent !!!

abuz

anonymous

Reteta este pe placul meu se poate pune deasupra cascaval ras

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Rapid si gustos

abuz

anonymous

Grozava reteta

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Eu cred cai buna,reteta o sa o incerc si eu

abuz
  • pagina 1 / 2