Vinete umplute la cuptor

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Vinete se se taie in 2 jumatati. Se indeparteaza miezul cu o lingurita , lasand putin pe margine. Se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun intr-o tava bine unsa cu ulei.
- Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga carnea si rosiile taiate cuburi si usturoiul zdrobit ,sarea si piperul.
- Se lasa la foc 10 minute amestecand din cand in cand. Se pune patrunjelul tocat si se umple vinetele cu aceasta compozitie. Se pune deasupra o felie de rosie si un ardei iute si se pun la cuptor la pentru o ora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E cunoscuta aceasta reteta.Recunosc ca-i delicioasa mai ales daca-i adaugi feta.
anonymous
Reteta se numeste Imam baildi, o mancare turceasca pe care o gasiti mai pe toate siturile culinare!
anonymous
Foarte aspectuos si usor de preparat!
anonymous
Excelent !!!
anonymous
Reteta este pe placul meu se poate pune deasupra cascaval ras
anonymous
Gustos
anonymous
Rapid si gustos
anonymous
Grozava reteta
anonymous
Buna
anonymous
Eu cred cai buna,reteta o sa o incerc si eu
Punctează această reţetă