Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Vinetele se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Se lasa o jumatate de ora timp , dupa care se scurgea zeama amaruie lasata. Intr-o tigaie de teflon se pun cativa stropi de ulei de masline si se prajesc vinetele pe ambele parti.
  • Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline si tapetat cu pesmet, se pun felii de vinete, peste vinete felii de rosii, peste rosii usturoi zdrobit, feliile de branza hochland, din nou vinete, rosii, sare, piper si cascaval ras.
  • Se pune in cuptor pentru 25 minute, pana se topeste cascavalul.
  • Se poate servi cu smantana, dar e foarte buna si fara.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anca_b2020_1

Bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune

abuz

anonymous

Super gustos

abuz