Vinete cu rosii si cascaval la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Vinetele se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Se lasa o jumatate de ora timp , dupa care se scurgea zeama amaruie lasata. Intr-o tigaie de teflon se pun cativa stropi de ulei de masline si se prajesc vinetele pe ambele parti.
- Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei de masline si tapetat cu pesmet, se pun felii de vinete, peste vinete felii de rosii, peste rosii usturoi zdrobit, feliile de branza hochland, din nou vinete, rosii, sare, piper si cascaval ras.
- Se pune in cuptor pentru 25 minute, pana se topeste cascavalul.
- Se poate servi cu smantana, dar e foarte buna si fara.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
anca_b2020_1
Bune
am gătit această rețetă
anonymous
Bune
anonymous
Super gustos
Punctează această reţetă