Petitchef

Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii

O recomand cu placere.

Altele
6 porții
20 min
1 h 10 m
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-un bol batem ouale cu doua linguri de apa. In alt bol sau farfurie punem painea maruntita (prin blender sau razatoare), oregano, busuioc. Condimentam cu sare si piper.
  • Curatam vinetele si le taiem in felii groase de aproximativ un centimetru grosime. Le trecem prin ou si apoi prin compozitia de paine.
  • Intr-o tava, cu hartie de copt, coacem vinetele la cuptor timp de 10 minute pe fiecare parte. Dupa aceea le scoatem din cuptor si din tava. Inlaturam hartia de copt si pregatim tava: adaugam jos un strat de pasta de tomate. Continuam cu jumatatea din cantitatea de vinete iar peste alt strat de sos, jumatatea din cantitatea de mozzarella. Mai punem un strat de vinete, sos, mozzarella iar deasupra parmezanul.
  • Dam la cuptor timp aproximativ o ora pana ce se rumeneste bine deasupra si vinetele devin moi.
  • Servim preparatul dupa ce se raceste 5 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Poze

Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii
Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii - poza 2
Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii - poza 3
Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2014

Arata f.bine gustoase

(0) (0) Abuz
20/09/2014

FB AM FACUT SI A FOST GUSTOS

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează