Vinete coapte cu parmezan si sos de rosii

Altele
Ușor
1 h 30 m

O recomand cu placere.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 10 m
  • Intr-un bol batem ouale cu doua linguri de apa. In alt bol sau farfurie punem painea maruntita (prin blender sau razatoare), oregano, busuioc. Condimentam cu sare si piper.
  • Curatam vinetele si le taiem in felii groase de aproximativ un centimetru grosime. Le trecem prin ou si apoi prin compozitia de paine.
  • Intr-o tava, cu hartie de copt, coacem vinetele la cuptor timp de 10 minute pe fiecare parte. Dupa aceea le scoatem din cuptor si din tava. Inlaturam hartia de copt si pregatim tava: adaugam jos un strat de pasta de tomate. Continuam cu jumatatea din cantitatea de vinete iar peste alt strat de sos, jumatatea din cantitatea de mozzarella. Mai punem un strat de vinete, sos, mozzarella iar deasupra parmezanul.
  • Dam la cuptor timp aproximativ o ora pana ce se rumeneste bine deasupra si vinetele devin moi.
  • Servim preparatul dupa ce se raceste 5 minute.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata f.bine gustoase

abuz

anonymous

FB AM FACUT SI A FOST GUSTOS

abuz