Taiati vinetele in felii subtiri (jumatate de centimetru) pe lungime, dati-le prin faina si prajiti-le 1-2 minute pe fiecare parte intr-o tigaie cu mult ulei (vinetele absorb mult ulei).
Ungeti cu unt un vas Yena, presarati pesmetul pe fundul acestuia; aranjati primul strat de vinete (jumatate din cantitatea de vinete).
Deasupra vinetelor adaugati jumatate din casul taiat cubulete si baconul taiat feliute subtiri.
Bateti ouale intr-un castron, adaugati jumatate din cantitatea de lapte, parmezanul ras si branza de capra rasa.
Turnati deasupra vasului Yena jumatate din compozitia de oua, lapte si branza.
Adaugati apoi cealalta jumatate de vinete, deasupra ei casul ramas, apoi turnati compozitia de oua, lapte si branza ramasa.
Dati vasul Yena in cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute. Se serveste calda.
Comentarii (14):
Super !
Excelent!
Cred ca am so fac diseara arata bine.
.
Delicios
Votre commentaire:fffff bunnnn
Cred ca o sa fie buna. Am sa o incerc si eu. Imi plac retetele cu vinete....
Este excelenta
Bakonul cred ca e mai bun tras putin la tigaie
Imi lasa gura apa
Fffffffffffffffff buna