Petitchef

Vinete cu parmezan la cuptor

vinete, oua, parmezan

Antreuri
6 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Taiati vinetele in felii subtiri (jumatate de centimetru) pe lungime, dati-le prin faina si prajiti-le 1-2 minute pe fiecare parte intr-o tigaie cu mult ulei (vinetele absorb mult ulei).
  • Ungeti cu unt un vas Yena, presarati pesmetul pe fundul acestuia; aranjati primul strat de vinete (jumatate din cantitatea de vinete).

    Deasupra vinetelor adaugati jumatate din casul taiat cubulete si baconul taiat feliute subtiri.
  • Bateti ouale intr-un castron, adaugati jumatate din cantitatea de lapte, parmezanul ras si branza de capra rasa.

    Turnati deasupra vasului Yena jumatate din compozitia de oua, lapte si branza.

    Adaugati apoi cealalta jumatate de vinete, deasupra ei casul ramas, apoi turnati compozitia de oua, lapte si branza ramasa.
  • Dati vasul Yena in cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute. Se serveste calda.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Întrebări:




Comentarii (14):

09/10/2016

Super !

(0) (0) Abuz
24/05/2015

Excelent!

(0) (0) Abuz
26/02/2014

Cred ca am so fac diseara arata bine.
.

(0) (0) Abuz
26/11/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
07/11/2012

Votre commentaire:fffff bunnnn

(0) (0) Abuz
05/11/2012

Cred ca o sa fie buna. Am sa o incerc si eu. Imi plac retetele cu vinete....

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Este excelenta

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Bakonul cred ca e mai bun tras putin la tigaie

(1) (0) Abuz
03/11/2012

Imi lasa gura apa

(0) (0) Abuz
03/11/2012

Fffffffffffffffff buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează