Vinete umplute
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Spalam vinetele si le stergem. Le taiem in doua si le scobim cu o lingura, iar continuutul il tocam marunt.
- Tocam ceapa, usturoiul, sunca si ciupercile marunt si le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei.
- Adaugam si vinetele taiate cubulete si sucul de rosii si potrivim de sare si piper. Luam de pe foc , lasam putin sa se raceasca si apoi umplem vinetele scobite.
- Punem deasupra felii de branza si le dam la cuptor pentru 20 de minute.
- In loc de sunca se poate folosi carne tocata. Le servim cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunat!
anonymous
Foarte bun (bonisimooooo)
anonymous
Excelente!
anonymous
De sezon.
Super.
anonymous
Sau carnati semiafumati
iese minune
Punctează această reţetă