Petitchef

Vinete umplute

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam vinetele si le stergem. Le taiem in doua si le scobim cu o lingura, iar continuutul il tocam marunt.
  • Tocam ceapa, usturoiul, sunca si ciupercile marunt si le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei.
  • Adaugam si vinetele taiate cubulete si sucul de rosii si potrivim de sare si piper. Luam de pe foc , lasam putin sa se raceasca si apoi umplem vinetele scobite.
  • Punem deasupra felii de branza si le dam la cuptor pentru 20 de minute.
  • In loc de sunca se poate folosi carne tocata. Le servim cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Poze

Vinete umplute
Vinete umplute - poza 2
Vinete umplute - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/09/2013

Minunat!

(0) (0) Abuz
31/01/2013

Foarte bun (bonisimooooo)

(0) (0) Abuz
01/08/2012

Excelente!

(0) (0) Abuz
18/08/2011

De sezon.
Super.

(0) (0) Abuz
06/08/2011

Sau carnati semiafumati

iese minune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează