Vinete umplute

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Spalam vinetele si le stergem. Le taiem in doua si le scobim cu o lingura, iar continuutul il tocam marunt.
  • Tocam ceapa, usturoiul, sunca si ciupercile marunt si le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei.
  • Adaugam si vinetele taiate cubulete si sucul de rosii si potrivim de sare si piper. Luam de pe foc , lasam putin sa se raceasca si apoi umplem vinetele scobite.
  • Punem deasupra felii de branza si le dam la cuptor pentru 20 de minute.
  • In loc de sunca se poate folosi carne tocata. Le servim cu smantana.

Punctează această reţetă

MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Minunat!

abuz

anonymous

Foarte bun (bonisimooooo)

abuz

anonymous

Excelente!

abuz

anonymous

De sezon.
Super.

abuz

anonymous

Sau carnati semiafumati

iese minune

abuz