Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea. Intre timp ciupercile se spala si li se rup piciorusele. Se sareaza si se pipereaza palariutele. Piciorusele se toaca marunt si cand carnea este aproape facuta, se pun si ele in tigaie sub capac.
Se umplu ciupercile cu carne si se aranjeaza in tava. Se dau la cuptor pentru 30 minute, dupa care se scot si se aranjeaza pe fiecare cascaval ras. Se mai dau la cuptor 20 min.
Fac des asa ceva, nu am intotdeauna carne asa ca merge si cu ardei kapia, frunze de patrunjel si alte mirodenii, daca mai gasesc ceva sunca presata in loc de carne. Sunt excelente si ca aspect si la gust!!!
Eu , fac ciuperci umplute cu sunculita si crema de brinza ,ardei gras rosu ,usturoi , marar ,sare , piper,piciorusele dela ciuperci si citeva firicele de patrunjel ,apoi la invirt in kaizer si le prajesc in cuptor doar ,pina cind kaizeru sa prajit . SUNT SUPER ,PENTRU GARNITURA.
Foerte buna reteta, dar timpul de gatire mi se pare mult prea mare pt niste ciupercute. eu le-as pune 5-8 minute pe gratar (pe aragaz) acoperite cu capac, dupa care rad cascavalul, pun iar capacul si sting focul; inertia termica a sistemului face restul.
Reteta interesanta,dar cu multe minusuri. Cantitatea de carne este disproportionata cu cantitatea de ciuperci- max 250 gr.carne de vita. Carnea este gata din tigaie,deci va merge la cuptor cca 20',se presara cascaval si se inchide cuptorul. In cuptorul incazit se topeste cascavalul cca 10' fara a fi nevoie de inca 20' la flacara
Comentarii (24):
Gustoase!
Fac des asa ceva, nu am intotdeauna carne asa ca merge si cu ardei kapia, frunze de patrunjel si alte mirodenii, daca mai gasesc ceva sunca presata in loc de carne. Sunt excelente si ca aspect si la gust!!!
Bune ,gustoase!
Este o reteta foarte usor de preparat. Super. Multumesc......Gracias petitchef.
Eu , fac ciuperci umplute cu sunculita si crema de brinza ,ardei gras rosu ,usturoi , marar ,sare , piper,piciorusele dela ciuperci si citeva firicele de patrunjel ,apoi la invirt in kaizer si le prajesc in cuptor doar ,pina cind kaizeru sa prajit . SUNT SUPER ,PENTRU GARNITURA.
Cu mentiunea ca timpul de gatire la cuptir e gresita, fiind prea mare. In rest... f. gustos.
Excelente
F.bune ,gustoase
Foerte buna reteta, dar timpul de gatire mi se pare mult prea mare pt niste ciupercute. eu le-as pune 5-8 minute pe gratar (pe aragaz) acoperite cu capac, dupa care rad cascavalul, pun iar capacul si sting focul; inertia termica a sistemului face restul.
Reteta interesanta,dar cu multe minusuri.
Cantitatea de carne este disproportionata cu cantitatea de ciuperci- max 250 gr.carne de vita.
Carnea este gata din tigaie,deci va merge la cuptor cca 20',se presara cascaval si se inchide cuptorul. In cuptorul incazit se topeste cascavalul cca 10' fara a fi nevoie de inca 20' la flacara