Gulii umplute

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Pentru sos :

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Prima data curatam guliile,le spalam si le scobim. Punem apa cu sare la fiert,cand da in clocot scufundam guliile si le lasam sa fiarba 5 minute.
  • Calim 2 cepe in putin ulei,adaugam miezul taiat cat mai marunnt si cand s-au inmuiat se adauga carnea tocata si se calesc impreuna pana isi schimba carnea culoarea.
  • Se condimenteaza cu sare,piper,boia si se adauga 1 lingura de pesmet,patrunjel tocat si se amesteca toate.
  • Pentru sos :
    Calim 2 cepe,adaugam faina si lapte putin cate putin pana devine un sos mai grosut.
  • Se condimenteaza cu sare dupa gust.Umplem guliile cu amestecul de carne tocata si le asezam intr-o tava unsa cu unt.
  • Peste turnam sosul alb si dal la cuptor pana se face pe deasupra o crusta aurie,
    cca 35 de minute .
mimmmiMimmmi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: