Guliile se spala foarte bine, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Ceapa o taiem julien si o adaugam impreuna cu maslinele peste guliile rase. Adaugam uleiul de masline si sucul de la jumatatea de lamaie si asezonam dupa gust.
Patrunjelul il adaugam de asemenea la sfarsit. A folosit jumatate de ceapa pentru ca nu o agreez foarte tare insa iubitorii pot folosi una intreaga :D. Atat ceapa rosie cat si ceapa galbena pot fi folosite la salate .
Cei care au probleme cu stomacul si nu suporta gustul intens al cepei o pot taia fasiute subtiri si sara. Se lasa deoparte cam o ora timp in care gustul devine mai dulceag si nici mirosul nu mai este la fel de intens.
Iiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccc!!!!!!!!!!1!e cea mai proast reteta ca toate de pe site dintre toate si un boschetar gateste mai bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!111 beac yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Comentarii (22):
O reteta super. Mie imi place!
Simpla si gustoasa
Asta pare mult mai potrivita pentru organismul meu.... Abia astept s-o incerc! Exact asa ceva cautam astazi.
Iiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccc!!!!!!!!!!1!e cea mai proast reteta ca toate de pe site dintre toate si un boschetar gateste mai bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!111 beac yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Buna
Delicioasa..
Sa mancam sanatos!
Consumata foarte proaspata este formidabila cu o feliuta de paine prajita!
DELICIOASE
.