Radem gulia pe razatoarea cu ochiuri mici , dupa care o saram dupa gust si o lasam sa-si lase apa 1-2 ore. Se scurge bine, bine de zeama . Se amesteca cu maioneza.
Se serveste rece, ca atare sau in cosulete de rosii.
Si? Cine a facut-o deja? Ce gust are? Cu telina rasa pe razatoarea mica, sare, piper, 2-3 picaturi lamaie si putina maioneza am facut, e chiar buna. Dar gulie? Nu e apoasa? Cu ridichi in blender si smantana iar am incercat, se poate manca dar lasa de dorit
De ce nu o lasi la scurs 1-2 zile? Mizerie de reteta. Rasa pe ochiuri mici.... Pai stii ce iese cu maioneza? O amarata de pasta, fara niciun Dumnezeu. In afara de sare, se pot pune si alte condimente si legume. Dar nu le aveai prin frigider sau esti o putoare de gospodina! Mars la telenovele!
Abia astept sa o incerc! Probabil ca-i voi aduce cateva "amendamente"... Nu de alta, dar maioneza e prea grea pentru organismul meu si, probabil, al multora asmenea mie...
Comentarii (12):
Si?
Cine a facut-o deja?
Ce gust are?
Cu telina rasa pe razatoarea mica, sare, piper, 2-3 picaturi lamaie si putina maioneza am facut, e chiar buna.
Dar gulie? Nu e apoasa?
Cu ridichi in blender si smantana iar am incercat,
se poate manca dar lasa de dorit
De ce nu o lasi la scurs 1-2 zile? Mizerie de reteta. Rasa pe ochiuri mici.... Pai stii ce iese cu maioneza? O amarata de pasta, fara niciun Dumnezeu. In afara de sare, se pot pune si alte condimente si legume. Dar nu le aveai prin frigider sau esti o putoare de gospodina! Mars la telenovele!
Cum e "Gata în:30 min", atata timp cat "dupa care o saram dupa gust si o lasam sa-si lase apa 1-2 ore" ???
S-a reinventat aritmetica ???
Ma duc sa ma apuc de treaba ,sa vedem ce iese
Abia astept sa o incerc! Probabil ca-i voi aduce cateva "amendamente"... Nu de alta, dar maioneza e prea grea pentru organismul meu si, probabil, al multora asmenea mie...
Arata bine, dar nu am incercat-o inca, cred ca gustul si savoare va depinde si de maioneza
MINUNATA
Very nice!
Asa si asa
Excelenta reteta