Salata de cartofi cu peste afumat

Salata de cartofi cu peste afumat
Altele
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare50 min
Gătire15 min
  • Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja intr-un vas cu apa atata cat sa ii acopere.Adaugam in apa putina sare si lasam pana cand acestia sunt fierti(se incearca cu ajutorul unei furculite).Se scurge apa si se lasa sa se racoreasca catofii dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mai mari(asa imi place mie).

    Se pun intr-un vas se presara marar uscat peste ei si se adauga pe rand maslinele, pestele afumat curatat de oase si rupt in bucati potrivite si mai apoi ceapa taiata pestisori.Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.Asezonam cu patrunjel verde.

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bună !

am gătit această rețetă
abuz

A2214

Delicioasa

abuz

anonymous

Sa fie pregatita de cati mai multi, chiar este reusita

abuz

anonymous

Gustoasa!!!

abuz

anonymous

Delicios !

abuz

anonymous

Good!!

abuz

anonymous

Cred ca am gustat asa ceva.Nu are cum sa nu fie delicios.Si daca ar fi si oua de tara la maioneza..

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super buna

abuz