Gulii pane

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Guliile se curata de coaja, se taie felii de grosimea unui deget si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie.
  • Se scurg intr-o sita:Se imbraca guliile in mustarul amestecat cu piper:.apoi se dau prin pesmet.
  • Se prajesc in uleiul fierbinte pana devin aurii:Se scot pe un servetel de bucatarie si se servesc imediat.
  • In acelasi mod puteti praji si frunzele guliilor (e criza, nimic nu se arunca )se oparesc in apa cu sare, se dau printr-un sos format din 3 linguri faina, sare, boia si apa si se imbraca in pesmet. Se frig in ulei fierbinte.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sunt delicioaseeeee

abuz