Acum va scriu ce a facut furnicutul, care s-a oferit sa bucatareasca singur, pentru ca eu trebuia sa merg la cosmetica. Cand am ajuns acasa, supa era gata, foaaarte buna si bucataria curata .
Tocam ceapa si morcovii, iar guliile le dam pe razatoarea mare sau le taiem fasii. Intr-o oala punem cele 2 linguri de ulei si calim 1 minut ceapa si morcovii.
Adaugam guliile, ardeiul tocat, cam 1,5 litri de apa si pastarnacul crestat in 4.Lasam la foc potrivit pana cand sunt fierte legumele. Adaugam sare, piper, zeama de lamaie.
Batem oul cu smantana, punem peste amestec un polonic de supa, dupa care turnam totul in oala. Lasam sa dea un clocot si oprim focul.Servim cu crutoane si patrunjel sau marar proaspat tocat si socotim caloriile: doar 25 la 100 de grame.
Comentarii (12):
Super buna
Supa este excelent de bună !!!
Naspha
Foarte bună!!
E ciorba nu supa. Eu fac supa de gulii dar cu totul altfel si a mea e intr-adevar supa.
Excelent!!!
Mie imi plac guliile, sunt bomba de calciu, reteta merita incercata!!!
Super buna
Super
K