Petitchef

Rosii umplute cu carne

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam rosiile , le taiem capacelul pe care il pastram , scobim miezul rosiilor pe care il vom folosi pentru sos si umplem rosiile cu carnea tocata amestecata cu sare, piper, ceapa tocata marunt si cele 2 linguri de orez pe care tinut jumatate de ora in apa rece sa se inmoaie. Asezam rosiile umplute, si acoperite de propriul capacel, intr-o cratita in care am adaugat vreo 3 linguri de ulei.
  • Miezul rosiilor il mixam la robot impreuna cu cateva codite verzi de ceapa, si il adaugam de jur imprejurul rosiilor. Acoperim cratita si lasam rosiile sa fiarba la foc mic pentru 45 minute. Dupa ca sunt patrunse complet, transferam rosiile impreuna cu o parte din sosul format intr-o tava si le bagam la cuptor la 200 grade pentru 20 minute.
  • Dupa 20 minute scoatem rosioarele de la cuptor si le servim alaturi de putina smantana si pudrate cu patrunjel proaspat.


L Laura Adamache

Poze

Rosii umplute cu carne
Rosii umplute cu carne - poza 2
Rosii umplute cu carne - poza 3
Rosii umplute cu carne - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

10/10/2013

CoFOARTE BUN , GUSTOS SI SANATOSmentariul tău:

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/10/2013

Comentariul tău:bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/08/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/08/2013

Gustos

(0) (0) Abuz
10/07/2013

O reteta usoar si mai ales delicioasa

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Eu cred ca o sa adaug si putin cascaval.Cred ca o sa iasa f gustos

(0) (0) Abuz
07/02/2013

E bonissima

(0) (0) Abuz
12/12/2012

Foarte bun...

(0) (0) Abuz
28/11/2012

Felicitari !

(0) (0) Abuz
24/11/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer
Roșii confiate în friteuza cu aer
2 porții
37 min
Foarte ușor
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează