Rosii umplute cu carne

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spalam rosiile , le taiem capacelul pe care il pastram , scobim miezul rosiilor pe care il vom folosi pentru sos si umplem rosiile cu carnea tocata amestecata cu sare, piper, ceapa tocata marunt si cele 2 linguri de orez pe care tinut jumatate de ora in apa rece sa se inmoaie. Asezam rosiile umplute, si acoperite de propriul capacel, intr-o cratita in care am adaugat vreo 3 linguri de ulei.
  • Miezul rosiilor il mixam la robot impreuna cu cateva codite verzi de ceapa, si il adaugam de jur imprejurul rosiilor. Acoperim cratita si lasam rosiile sa fiarba la foc mic pentru 45 minute. Dupa ca sunt patrunse complet, transferam rosiile impreuna cu o parte din sosul format intr-o tava si le bagam la cuptor la 200 grade pentru 20 minute.
  • Dupa 20 minute scoatem rosioarele de la cuptor si le servim alaturi de putina smantana si pudrate cu patrunjel proaspat.

Punctează această reţetă

L Laura Adamache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

CoFOARTE BUN , GUSTOS SI SANATOSmentariul tău:

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Comentariul tău:bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

O reteta usoar si mai ales delicioasa

abuz

anonymous

Eu cred ca o sa adaug si putin cascaval.Cred ca o sa iasa f gustos

abuz

anonymous

E bonissima

abuz

anonymous

Foarte bun...

abuz

anonymous

Felicitari !

abuz

anonymous

Excelent

abuz