Spalam rosiile , le taiem capacelul pe care il pastram , scobim miezul rosiilor pe care il vom folosi pentru sos si umplem rosiile cu carnea tocata amestecata cu sare, piper, ceapa tocata marunt si cele 2 linguri de orez pe care tinut jumatate de ora in apa rece sa se inmoaie. Asezam rosiile umplute, si acoperite de propriul capacel, intr-o cratita in care am adaugat vreo 3 linguri de ulei.
Miezul rosiilor il mixam la robot impreuna cu cateva codite verzi de ceapa, si il adaugam de jur imprejurul rosiilor. Acoperim cratita si lasam rosiile sa fiarba la foc mic pentru 45 minute. Dupa ca sunt patrunse complet, transferam rosiile impreuna cu o parte din sosul format intr-o tava si le bagam la cuptor la 200 grade pentru 20 minute.
Dupa 20 minute scoatem rosioarele de la cuptor si le servim alaturi de putina smantana si pudrate cu patrunjel proaspat.
Comentarii:
CoFOARTE BUN , GUSTOS SI SANATOSmentariul tău:
Comentariul tău:bune
Super
Gustos
O reteta usoar si mai ales delicioasa
Eu cred ca o sa adaug si putin cascaval.Cred ca o sa iasa f gustos
E bonissima
Foarte bun...
Felicitari !
Excelent