Rosii umplute

Altele
Ușor
1 h 30 m

Simplu si consistent

Ingrediente

3

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Spalam bine cartofii si ii punem la fiert (cu tot cu coaja) in apa cu sare.
  • Alternativ taiem rosiile capac deasupra si scoatem miezul cu o lingurita.
  • Dupa ce cartofii s-au fiert, ii punem la racit si ii decojim. Ii punem intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita. Adaugam peste ei urmatoarele: untul, cascavalul ras, telemeaua zdrobita si albusul batut bine.
  • Umplem rosiile cu mix-ul obtinut, le punem intr-o tava (cu putina apa), stropim cu uleiul de masline si le dam la cuptor 20 minute.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata fffff bine...

abuz

anonymous

Ok!arata bine si usor de facut!

abuz