Mancare de vinete cu carne de vaca
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa zeama.Apoi se storc usor cu mana.
- Se rumeneste carnea in putin ulei.Se adauga ceapa,usturoiul,verdeata,condimentele si se calesc impreuna cu carnea vreo 3 minute.
- Vinetele stoarse se rumenesc in putin ulei( cam 4 Lg)
.Se amesteca cu carnea,rosiile (si pasta de tomate indoita cu apa,daca nu e destul sos ) si branza telemea rasa.Se presara parmezan ras deasupra si se baga in cuptorul in prealabil incins . - Se lasa sa scada sosul si sa se rumeneasca.Se serveste cu smantana deasupra si presarata cu bucuioc verde sau patrunjel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ffff buna reteta!!! acum am facut-o :) :* Fi binecuvantata!!
Punctează această reţetă