Mancare de vinete cu dovlecei

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Dovleceii taiati cubulete se calesc, in ulei,dupa care se scot deoparte,intr-un castron. Apoi,in aceeasi cratita vinetele,dupa care se calesc si ele in ulei,pana se moaie usor.
  • Urmeaza ceapa tocata,ardeiul si ardeiul iute care se calesc si ele in aceasi cratita,cu ulei pana ceapa devine aurie se amesteca toate cele dinainte in cratita,se adauga rosiile taiate si ele cuburi,se lasa se se lege sosul,apoi se adauga branza,busuiocul si mararul.
  • Daca doriti se poate da la cuptorul incins pentru 15 minute.Avand cratitile mele nu mai fac aceasta operatie.
  • Se adauga alti 2 catei de usturoi maruntiti,asta daca doriti,2 linguri de ulei de masline ,se potriveste de sare,pipersi se presara cu parmezan ras si patrunjel se serveste ca atare cu smantana sau iaurt sau ca si garnitura la o friptura.
PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super. Nu ma asteptam sa fie asa buna.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Parcă se vrea a fi de post. Ce caută brinza aici?

abuz

anonymous

Excelenta reteta!!!

abuz

anonymous

SUPER TARE

abuz

anonymous

Si dovlecei se pot gati gustos si in multe feluri nici nu amstiut ca sint atitea retete nu numai pane

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Excelenta reteta!
Eu nu-i mai pun parmezan si ii mai pun p lingurita de Vegeta de legume!
Multumesc !

abuz

anonymous

NU AM PREGATITT-O DAR O VOI INCERCA CU SIGURANTA ...NU ARE DE CE SA NU FIE BUNA . ESTE DE SEZON.

abuz
  • pagina 1 / 2