Petitchef

Mancare de vinete cu dovlecei

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dovleceii taiati cubulete se calesc, in ulei,dupa care se scot deoparte,intr-un castron. Apoi,in aceeasi cratita vinetele,dupa care se calesc si ele in ulei,pana se moaie usor.
  • Urmeaza ceapa tocata,ardeiul si ardeiul iute care se calesc si ele in aceasi cratita,cu ulei pana ceapa devine aurie se amesteca toate cele dinainte in cratita,se adauga rosiile taiate si ele cuburi,se lasa se se lege sosul,apoi se adauga branza,busuiocul si mararul.
  • Daca doriti se poate da la cuptorul incins pentru 15 minute.Avand cratitile mele nu mai fac aceasta operatie.
  • Se adauga alti 2 catei de usturoi maruntiti,asta daca doriti,2 linguri de ulei de masline ,se potriveste de sare,pipersi se presara cu parmezan ras si patrunjel se serveste ca atare cu smantana sau iaurt sau ca si garnitura la o friptura.


Poze

Mancare de vinete cu dovlecei
Mancare de vinete cu dovlecei - poza 2

Întrebări:




Comentarii (15):

14/09/2013

Super. Nu ma asteptam sa fie asa buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/09/2013

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/07/2013

E gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/11/2017

Parcă se vrea a fi de post. Ce caută brinza aici?

(0) (0) Abuz
01/03/2014

Excelenta reteta!!!

(0) (0) Abuz
10/10/2013

SUPER TARE

(0) (0) Abuz
06/08/2013

Si dovlecei se pot gati gustos si in multe feluri nici nu amstiut ca sint atitea retete nu numai pane

(0) (0) Abuz
24/07/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
19/07/2013

Excelenta reteta!
Eu nu-i mai pun parmezan si ii mai pun p lingurita de Vegeta de legume!
Multumesc !

(0) (0) Abuz
18/07/2013

NU AM PREGATITT-O DAR O VOI INCERCA CU SIGURANTA ...NU ARE DE CE SA NU FIE BUNA . ESTE DE SEZON.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează