Chiftelute
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, adaugam cartofii curatati si dati pe razatoarea mica, apoi spalati intr-un jet de apa rece si storsi, ca sa eliminam cat mai mult posibil amidonul... adaugam oul, amestecam bine de tot si condimentam dupa gust, adaugam patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat... facem bilute potrivite apoi prajim in uleiul bine incins... scoatem pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe surplusul de ulei... servim alatur de garnitura dorita! Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ori paine, ori cartofi, chiftelele trebuie sa aiba gust de carne!
anonymous
Buna
anonymous
Minunata reteta felicitari trebuie sa incerc reteta
anonymous
Super reteta.
anonymous
Buonisime
anonymous
Excelente
anonymous
Super bune
anonymous
Bravo
anonymous
Mancarea mea preferata, poooooooooop
anonymous
Super
Punctează această reţetă