Chiftelute

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, adaugam cartofii curatati si dati pe razatoarea mica, apoi spalati intr-un jet de apa rece si storsi, ca sa eliminam cat mai mult posibil amidonul... adaugam oul, amestecam bine de tot si condimentam dupa gust, adaugam patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat... facem bilute potrivite apoi prajim in uleiul bine incins... scoatem pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe surplusul de ulei... servim alatur de garnitura dorita! Pofta buna!

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ori paine, ori cartofi, chiftelele trebuie sa aiba gust de carne!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Minunata reteta felicitari trebuie sa incerc reteta

abuz

anonymous

Super reteta.

abuz

anonymous

Buonisime

abuz

anonymous

Excelente

abuz

anonymous

Super bune

abuz

anonymous

Bravo

abuz

anonymous

Mancarea mea preferata, poooooooooop

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 2