Chifteluțe din carne cu legume

Antreuri
8 porții
Ușor
1 oră

Se pot face biluțe mici și le servim la aperitiv sau chiftele mari la care putem face un sos de roșii și le putem servi ca fel principal.

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Carnea se dă prin mașina de tocat.

    Dovleceii se spală, se curăță, se înlătură cotoarele și se dau pe răzătoarea mare.

    Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.

    Morcovul și cartoful se curăță, se spală și se dau pe răzătoarea mică.

    Cățeii de usturoi se curăță și se pisează.

    Mărarul și pătrunjelul se spală și se toacă mărunt.

    Amestecăm carnea cu legumele pregătite mai sus, cu ouăle și verdeața tocată.

    Presărăm făina cernută și amestecăm până la omogenizare.

    Condimentăm cu sare și piper.

    Cu mâna unsă cu ulei formăm chifteluțe de mărime potrivită.

    Se prăjesc în ulei fierbinte pe ambele părți.


    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

08/08/2013

F f f bunnnnnnnn

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
sava, 11/10/2018

Multumesc pentru reteta.sper s-o reusesc.

(0) (0) abuz
stiuca, 11/10/2018

Cele mai bune si rentabile .

(0) (0) abuz
getasart
getasart, 10/10/2018

Foarte bune; felicitari!!!

(0) (0) abuz
04/07/2014

F bune...multumim pt reteta

(0) (0) abuz
11/02/2014

Yamy-yamy!:))

(0) (0) abuz
01/10/2013

FFFFFFFFFFFFFFFFF BUNE

(0) (0) abuz
12/09/2012

Se stie

(0) (0) abuz
12/09/2012

Cred ca v-a scapat un amanunt important : dovlecelul se presara cu sare, apoi se stoarce f.bine de zeama, altfel va fi jale in timpul prajitului !

(2) (0) abuz