Ceapa taiata marunt se caleste in ulei. Se adauga usturoiul, ardeiul gras si condimentele.
Se calesc toate 5 minute, amestecand bine. In acest moment, se adauga carnea tocata, amestecand si separand-o cu o lingura.
Se mentine un foc maricel pentru a cali carnea, ea nu trebuie sa fiarba. Dupa 5-10 minute, cand carnea s-a calit, se pune in cratita supa de carne sau apa fiarta, conserva de rosii, bulionul, sare si piper si se amesteca bine.
Se tine pe foc foarte mic, cca 20 minute, amestecand ocazional si adaugand apa daca se evapora sosul. Se adauga fasolea fiarta si scursa de zeama si se mai tine pe foc 10 minute, amestecand si mai adaugand apa si condimente daca este cazul.
Se stinge focul, se pun cele doua patratele de ciocolata si se lasa cu capac sa se "odihneasca" un pic inainte de a o savura.
Comentarii:
Buna ,dar nu as pune ciocolata