Chili con carne

Chili con carne
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Se pune uleiul in vas ( eu gatesc foarte mult in wok, dar orice vas antiaderent este perfect), carnea de vita, ceapa, rosiile impreuna cu sosul tomat, sarea si piperul, se lasa la fiert acoperite aprox. 45-50 min. Se adauga porumbul, fasolea, ardeiul taiat cubulete, chili si se completeaza cu apa pentru a mai fierbe inca 15 min.

    Se serveste cu tortilla (se gasesc in pungi asemanatoare chipsurilor) sau in chifle din care se scoate continutul si tinute putin la cuptor pentru a se intari asemeni unor mici farfurii.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

N-are ce sa nu fie bun

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Am incercat si eu foarte buuun....

abuz
Nicolae

Nicolae

F.bune....

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz

anonymous

Probabil o fi bun dar ala nu e chilli...

abuz

anonymous

Nu-mi place porumbul

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

gurmandul

Este super am facut-o

abuz