SUNA CIUDAT TITLUL? :)) E DOAR VARZA A LA CLUJ .....DOAR CA, DE DATA ACEASTA NU AM FOLOSIT VARZA CRUDA ,CI AM CUMPARAT VARZA GATA MURATA SI TAIATA, LA BORCAN, IAR ASA SCRIA PE ETICHETA, CA ESTE MURATA...IN VIN:)))
INGREDIENTE:
500 GR CARNE TOCATA(AM FOLOSIT CARNE SLABA DE VITA)
UN BORCAN DE 1 L DE VARZA MURATA
1 CEAPA
1 OU
O MANA BUNA DE OREZ
SARE, PIPER
SUC DE ROSII
MARAR SI CIMBRU
ULEI DE MASLINE
PREPARARE:
DE DATA ACEASTA AM PROCEDAT UN PIC DIFERIT IN PREPARARE SI ANUME NU AM CALIT CEAPA CI AM FOLOSIT-O CRUDA, IAR DIN GRESEALA AM PUS SI 1 OU:)))ERAM CU CAPUL IN NORI!
CARNEA SE AMESTECA CU CEAPA ,DATA PE RAZATOAREA MICA, OREZ, OU, SARE, PIPER,PUTIN SUC DE ROSII, ULEI DE MASLINE, MARAR SI CIMBRU TOCAT.
VARZA SE SCOATE DIN BORCAN SI SE SCURGE BINE DE ZEAMA.
INTR-O TAVA, AM PUS PUTIN ULEI DE MASLINE, UN STRAT DE VARZA,SUC DE ROSII, CARNE,IAR VARZA, SUC DE ROSII....TOT ASA PANA SE TERMINA INGREDIENTELE.
DEASUPRA AM STROPIT BINE CU SUC DE ROSII SI AM DAT-O LA CUPTOR, 200 GRADE, CAM O ORA!
SE SERVESTE CU SMANTANA!
ESTE BUNA SI ASA, DESI EU PREFER VARZA CRUDA, SA FIE MAI DULCE, DAR E BUNA SI ACREALA!
POFTA BUNA!
Comentarii:
Foarte buna
Este excelenta cu un vin bun langa ea.