Petitchef

Tarta cu spanac si carne tocata.

Antreuri
8 porții
30 min
50 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Spanacul se curata, se spala, apoi se taie in bucati mai mari.Se pune intr-o oala, acoperim cu apa , condimentam cu sare si lasam la fiert.
    Separat intr-o tigaie incalzim putin unt si calim cepele pe care le-am spalat, le-am curatat si le-am taiat marunt.Adaugam si usturoiul taiat rondele si lasam la calit pana cand totul prinde o culoare aurie.
    Splam carnea , o taiem cubulete si o dam prin masina de tocat .Odata cu carnea dam prin masina de tocat si patrunjelul si ceapa verde.Amestecam bine si apoi adaugam compozitia de carne in tigaia cu ceapa si usturoiul calit.Condimentam cu sare si piper dupa gust , amestecam bine si lasam pe foc pana scade bine.
    Intre timp lasam la scurs spanacul ,il tocam cu ajutorul unui cutit de lemn sau putem sa il dam prin robot(eu prefer sa il tai cu cutitul de lemn pentru ca dat prin robot se obtine o pasta ).
    Dupa ce amestecul de carne este bine scazut , se trage tigaia de pe foc , se lasa sa se racoreasca putin si apoi se amesteca cu spanacul si ouale .Numarul de oua folosit este in functie si de marimea acestora.In final trebuie sa obtinem un amestec omogen.Se gusta de sare si piper.
    Se unge o tava de tarta cu unt, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia de mai sus.Se unge cu un galbenus de ou si se da la cuptor timp de aproximativ 50 min.( este in functie de cuptorul fiecaruia).Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca in forma iar apoi scoatem pe un platou si taiem.


Poze

Tarta cu spanac si carne tocata.
Tarta cu spanac si carne tocata. - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

24/02/2014

Excelenta! eu am adaugat orez si ardei iute, am folosit carne tocata de curcan si 1kg de spanac asa ca carnea a fost cam invizibila in tava mea dar a ne-a placut si-o sa mai fac. multam de reteta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/06/2020

Minunata!!! Am ras și 2 cartofi, dar oricum ar fi, combinația e delicioasa!!!
Brilliant idea!!!

(0) (0) Abuz
26/03/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
15/08/2013

F buna

(0) (0) Abuz
13/05/2013

Buna

(0) (0) Abuz
09/04/2013

Gustos! Eu am adaugat si ciuperci si chiar s-a mancat cu placer. Bravo!

(0) (0) Abuz
16/11/2012

Nu este tarta ,este budica,sufle de spanac

(0) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 24/04/2012

Buna , mai Medi !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta italiana de paste
Tarta italiana de paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu raclette
Tarta cu raclette
6 porții
1 h 30 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează