Tarta cu spanac si feta

Felul principal
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

8

Pentru aluat:

Preparare

Preparare40 min
Gătire45 min
  • Spanacul se fierbe in apa cu sare si se scurge. Dupa ce s-a scurs bine, se toaca.Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga spanacul tocat, sare, branza feta si un ou batut.
  • Se intinde aluatul (cam greu pentru ca se rupe). Se pune in forma de tarta. Se toarna toata compozitia de spanac. Deasupra se toarna cele 2 oua batute si se rade cascaval.
  • Se coace in cuptorul preincalzit, la foc mic 45 minute, pana se rumeneste. Este deosebit de buna la gust.
  • Se amesteca untul taiat cubulete cu faina, sarea, galbenusul de ou si se adauga in final apa rece. Bila de aluat se inveleste in folie si se pune in frigider pentru 1 ora.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: