Tarta cu spanac si feta
Ingrediente
8
Pentru aluat:
Preparare
Preparare40 min
Gătire45 min
- Spanacul se fierbe in apa cu sare si se scurge. Dupa ce s-a scurs bine, se toaca.Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga spanacul tocat, sare, branza feta si un ou batut.
- Se intinde aluatul (cam greu pentru ca se rupe). Se pune in forma de tarta. Se toarna toata compozitia de spanac. Deasupra se toarna cele 2 oua batute si se rade cascaval.
- Se coace in cuptorul preincalzit, la foc mic 45 minute, pana se rumeneste. Este deosebit de buna la gust.
- Se amesteca untul taiat cubulete cu faina, sarea, galbenusul de ou si se adauga in final apa rece. Bila de aluat se inveleste in folie si se pune in frigider pentru 1 ora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă