Se amestec carne tocata cu feliile de paine inmuiata anterior in lapte i stoarse. Se adauga si ceapa tocata marunt, cele 2 galbenusuri, mui, boiaua, sarea i piperul. Albusul de la ou se bate tare si se incorporeaza in carne impreuna cu verdeata tocata marunt.
Cele 4 oua se fierb timp de 5-6 minute, dupa care se pus într-o oal cu ap rece i se îndeprteaz crusta de oua.
Se unge o tava de copt cu margarina, se pune jumtate din amestec din interior. Se aranjeaza ouale fierte tare pe lung si se acopera cu restul de aluat. Se acopera cu folie de aluminiu.
Se pune tava intr-o alta tava mai mare cu apa clocotita si se coace cca. 30 de minute, in baine-marie.
Cand este gata, se lasa sa se raceasca putin si apoi se rastoarna. Se taie in felii i se servete cu piure de cartofi si o salata.
Comentarii:
Cred ca este gustoasa.voi ncerca