Amestecam carnea tocata cu painea inmuiata in apa si stoarsa, condimentam, adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat marunt si usturoiul pisat si amestecam... adaugam verdeata tocata, ouale fierte si taiate marunt si oul crud...amestecam bine... intr-o tava de chec punem folie de aluminiu, punem amestecul de carne si acoperim cu folie, facem cateva gaurele cu o scobitoare... intoducem la cuptor cca 45 min dupa care scoatem folia de deasupra si mai lasam vreo 15 min pana ce face o crusta... se serveste ca aperitiv cald sau rece, se poate stropi cu putina lamaie...
Comentarii (30):
Pentru aspect eu am pus so ardei rosu so masline negre.
Excelent!!!
Minunat
Grozav,ma gandesc care este garnitura cea mai potrivita ...?
Foarte bun
SUPER
Buuuna
Cfoomentariul tău:foarte buna am facut si eu
Csuper bun si se face destul de repede . o reteta ieftina si delicioasa
Fff bun