Carnea tocata de pui,vaca,oaie sau miel se amesteca cu ceapa tocata marunt ,sare,piper,menta. Din cana de faina,ou si apa se face un aluat ca pentru taietei.
Se intinde o foaie ca pentru taietei,se lasa putin sa se usuce si se taie patratele cam de 4-5 cm si se umplu cu carnea tocata. Intretimp se fierbe zeama de carne,dupa care se scot oasele din ea.
Ceapa se caleste in ulei si se adauga bulionul,dupa care se adauga toate in supa si se da un clocot.se potriveste de sare se adauga si coltunasii si se fierb.
Iaurtul se amesteca cu cateii de ustuoi zdrobiti si menta la servire se adauga in farfurie, peste supa, iaurtul.
Pare mai mult decat apetisant si sunt convinsa ca osteneala merita efortul compensandu-ne cu un gust mai mult decat delicios.Am sa incerc cu siguranta reteta.Daca este posibil mai lasa-ne scris astfel de retete specifice...
Comentarii:
Trebuie neaparat sa o fac si eu !! Cred ca este nemaipomenita!
Foarte foarte buna
Chiar maine am s-o pregatesc
O sa fac si eu dar nu pot sa cred ca o sa iasa asa de buna ca in poze.te rog sa mai trimiti retete
Excelent!
Pare mai mult decat apetisant si sunt convinsa ca osteneala merita efortul compensandu-ne cu un gust mai mult decat delicios.Am sa incerc cu siguranta reteta.Daca este posibil mai lasa-ne scris astfel de retete specifice...