Kashik berek shorba -supa de coltunasi cu carne

Ingrediente
4
ptr foaia de paste :
ptr.umplutura :
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Carnea tocata de pui,vaca,oaie sau miel se amesteca cu ceapa tocata marunt ,sare,piper,menta. Din cana de faina,ou si apa se face un aluat ca pentru taietei.
- Se intinde o foaie ca pentru taietei,se lasa putin sa se usuce si se taie patratele cam de 4-5 cm si se umplu cu carnea tocata. Intretimp se fierbe zeama de carne,dupa care se scot oasele din ea.
- Ceapa se caleste in ulei si se adauga bulionul,dupa care se adauga toate in supa si se da un clocot.se potriveste de sare se adauga si coltunasii si se fierb.
- Iaurtul se amesteca cu cateii de ustuoi zdrobiti si menta la servire se adauga in farfurie, peste supa, iaurtul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Trebuie neaparat sa o fac si eu !! Cred ca este nemaipomenita!
anonymous
Foarte foarte buna
D
Dorind15
Chiar maine am s-o pregatesc
S
simina
O sa fac si eu dar nu pot sa cred ca o sa iasa asa de buna ca in poze.te rog sa mai trimiti retete

cameliastefania
Excelent!

Fryda
Pare mai mult decat apetisant si sunt convinsa ca osteneala merita efortul compensandu-ne cu un gust mai mult decat delicios.Am sa incerc cu siguranta reteta.Daca este posibil mai lasa-ne scris astfel de retete specifice...
Punctează această reţetă