Dam cartofii, ceapa si morcovul pe razatoare, usturoiul il pisam.
Amestecam carnea cu legumele date pe razatoare, cu sare, piper, nucsoara, boiaua, tocana de legume, miezul de paine pe care il stoarcem bine, mararul si oul. Omogenizam bine compozitia.
Cu mainile umede formam bilute pe care le dam prin pesmet.
Ungem o tava cu ulei si vom pune chiftelutele in ea. Dam la cuptorul preincalzit cam 1 ora si ceva, trebuiesc intorse din cand in cand.
Eu nu am pus nucsoara sau tocana de legume, in schimb am pus 650 g de piept de pui tocat si un cartof. 3 catei de usturoi sunt de ajuns, cred eu. Sarea nu trebuie sa lipseasca. In loc de pesmet am folosit faina de secara macinis integral. Au iesit foarte bune.
Comentarii:
Eu nu am pus nucsoara sau tocana de legume, in schimb am pus 650 g de piept de pui tocat si un cartof. 3 catei de usturoi sunt de ajuns, cred eu. Sarea nu trebuie sa lipseasca. In loc de pesmet am folosit faina de secara macinis integral. Au iesit foarte bune.
Foarte bune
Arata bine :)) sper sa-mi iasa si mie la fel de bine