Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) 2...
Ingrediente: 200 ml lapte de cocos 300 gr file de pui 1 ceapă (1 până la 2) 1/4 ardei galben 2 morcovi cepșoară 1 lingură de ulei de măsline 1/2 lămâie 15 g de...
Ingrediente: 1 clapon de 3 kg 400 ml supa de pui ulei de masline Umplutura: 300 de carne de vita tocata 6 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa 1 catel de...
Ingrediente: Aluat: 130 gr de faina (T45-T55) 1 varf de sare 60 ml de apa fierbinte Umplutura : 1 ciuperca champignon 1/2 morcov 3 gr de ghimbir proaspat (1...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.
Ingrediente: 3 pulpe de pui 500 g ciuperci 6-7 morcovi 2 cepe 250 ml vin alb piper mozaic din rasnita Kotanyi o leg patrunjel boia dulce 2 lg ulei de masline 4...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g morcovi, curatati si taiati betisoare cateii de la o capatana de usturoi, decojiti 6 fire de ceapa verde, tocate 1...
Ingrediente: 6 morcovi, curatati si taiati fasii groase 2 linguri ulei de masline 400 gr felii de manzat 2 catei de usturoi, curatati si feliati 2 lingurite...
Ingrediente: carne de pui 1 kg cartofi 2 cepe 1 morcov un ardei gras suc de rosii (bulion, pasta de tomate) boia de ardei dulce foi de dafin sare, piper
Ingrediente: PAI O SA INCEP CAM ASA: AI NEVOIE DE CAM TOATE LEGUMELE CE LE AI DE OBICEI PRIN FRIGIDER,EU AM PUS URMATOARELE INCREDIENTE: -2 PULPE DE PUI -4...