Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Manzat glazurat cu miere si morcovi copti
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Incalzeste cuptorul la 200⁰.Amesteca morcovii cu 1 lingura ulei de masline, asezoneaza-i cu sare si piper si da-i la copt 30-40 minute pana cand s-au inmuiat.
    Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei de masline.Prajeste carnea pe ambele parti pana cand s-a rumenit api scoate-o si pune-o deoparte.Adauga piperul macinat mare si usturoiul si caleste-le 1 minut apoi adauga 50 ml sherry si amesteca.Adauga apoi mierea si zeama de supa de pui si lasa sosul sa fiarba 5-10 minute pana cand devine ca un sirop.Adauga carnea inapoi in tigaie si las-o sa se gatesca cu sosul inca 5-6 minute, intorcand-o din cand in cand.Serveste-o cu morcovii copti.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cred ca e bun.

abuz

anonymous

Bonisimo

abuz