Gratar de manzat cu fenicul

Felul principal
Ușor
45 min

Ingrediente

4

Garnitura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Muschiul de manzat cumparat gata feliat, se asezoneaza cu condimente de gratar, se unge cu ulei si se pune pe gratar.
    Intre timp se pregateste garnitura. Morcovul se curata si se feliaza pe lungime cat mai subtire. La fel si ciupercile, se spala si
    fara a scoate piciorusele se taie in fasii. Cu feniculul se procedeaza la fel. Feniculul are un gust foarte specific, nu tuturor place.

    Se ofera ca garnitura, de regula la peste si fructele de mare. Dar cui ii place il poate folosi pe post de garnitura, singur sau in
    combinatie cu alte legume. Unii il mananca si crud, dar - repet - e chestie de gust.
    Intr-o tigaie se pune unt si ulei la incins. Se pun intai ciupercile ca ele isi lasa apa. Cand sunt gata se scot, se adauga morcovul
    si apoi feniculul. Daca este nevoie se mai complecteaza cu apa. Se sareaza si se pipereaza. Cand s-au facut se scot, iar in
    sosul rezultat, se adauga o lingura de mustat. Dupa care se aseaza toate inapoi si se mai da la foc 2-3 minute. Se serveste
    drept garnitura alaturi de gratare.
    Pofta buna!

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sanatos ,gustos!

abuz

anonymous

Bun...

abuz

anonymous

Imi place, f.gustos

abuz

anonymous

Minunata si rapida

abuz

anonymous

Arnea de vita, de manzat la gratar are un timp de coacere.Cere este acesta? Multumesc.

abuz

anonymous

Cred că e excelent

abuz

anonymous

Buonisimo.

abuz

anonymous

Cred ca e foarte bun. O sa incerc. Mie imi place fenelul, dar gasesc mai rar in orasul meu.

abuz