Petitchef

Gratar de manzat cu fenicul

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Garnitura:

Preparare

  • Muschiul de manzat cumparat gata feliat, se asezoneaza cu condimente de gratar, se unge cu ulei si se pune pe gratar.
    Intre timp se pregateste garnitura. Morcovul se curata si se feliaza pe lungime cat mai subtire. La fel si ciupercile, se spala si
    fara a scoate piciorusele se taie in fasii. Cu feniculul se procedeaza la fel. Feniculul are un gust foarte specific, nu tuturor place.

    Se ofera ca garnitura, de regula la peste si fructele de mare. Dar cui ii place il poate folosi pe post de garnitura, singur sau in
    combinatie cu alte legume. Unii il mananca si crud, dar - repet - e chestie de gust.
    Intr-o tigaie se pune unt si ulei la incins. Se pun intai ciupercile ca ele isi lasa apa. Cand sunt gata se scot, se adauga morcovul
    si apoi feniculul. Daca este nevoie se mai complecteaza cu apa. Se sareaza si se pipereaza. Cand s-au facut se scot, iar in
    sosul rezultat, se adauga o lingura de mustat. Dupa care se aseaza toate inapoi si se mai da la foc 2-3 minute. Se serveste
    drept garnitura alaturi de gratare.
    Pofta buna!


Poze

Gratar de manzat cu fenicul
Gratar de manzat cu fenicul - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

24/03/2015

Sanatos ,gustos!

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Bun...

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Imi place, f.gustos

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Minunata si rapida

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Arnea de vita, de manzat la gratar are un timp de coacere.Cere este acesta? Multumesc.

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Cred că e excelent

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Buonisimo.

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Cred ca e foarte bun. O sa incerc. Mie imi place fenelul, dar gasesc mai rar in orasul meu.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează