Gratar de manzat cu fenicul
Ingrediente
4
Garnitura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Muschiul de manzat cumparat gata feliat, se asezoneaza cu condimente de gratar, se unge cu ulei si se pune pe gratar.
Intre timp se pregateste garnitura. Morcovul se curata si se feliaza pe lungime cat mai subtire. La fel si ciupercile, se spala si
fara a scoate piciorusele se taie in fasii. Cu feniculul se procedeaza la fel. Feniculul are un gust foarte specific, nu tuturor place.
Se ofera ca garnitura, de regula la peste si fructele de mare. Dar cui ii place il poate folosi pe post de garnitura, singur sau in
combinatie cu alte legume. Unii il mananca si crud, dar - repet - e chestie de gust.
Intr-o tigaie se pune unt si ulei la incins. Se pun intai ciupercile ca ele isi lasa apa. Cand sunt gata se scot, se adauga morcovul
si apoi feniculul. Daca este nevoie se mai complecteaza cu apa. Se sareaza si se pipereaza. Cand s-au facut se scot, iar in
sosul rezultat, se adauga o lingura de mustat. Dupa care se aseaza toate inapoi si se mai da la foc 2-3 minute. Se serveste
drept garnitura alaturi de gratare.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sanatos ,gustos!
anonymous
Bun...
anonymous
Imi place, f.gustos
anonymous
Minunata si rapida
anonymous
Arnea de vita, de manzat la gratar are un timp de coacere.Cere este acesta? Multumesc.
anonymous
Cred că e excelent
anonymous
Buonisimo.
anonymous
Cred ca e foarte bun. O sa incerc. Mie imi place fenelul, dar gasesc mai rar in orasul meu.
Punctează această reţetă