Gratar de pui cu sote de morcovi

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Ceapa se curata, se spala si se taie ca pentru calit. Se caleste si ceapa si morcovii , apoi se pun legumele la fiert cu sare si cu alte ierburi aromate, daca doriti, iar apa doar cat sa le acopere, timp de 10-15 minute la foc potrivit.
  • Daca nu caliti legumele, la sfarsit, inainte sa inchideti focul, puneti o lingura sau doua de ulei, pentru gust.
  • Intre timp se portioneaza un piept de pui, se bate cu ciocanul, se da sare, piper, arome si se frige pe gratar.
  • Apoi se pregateste salata de varza: se da varza prin razatoarea mare, sau se taie julien cu cutitul, se freaca cu putina sare pana se moaie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si putin ulei.
  • Peste legume se pune patrunjel verde tocat sau pulbere. Masa este gata.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: