Sote se spanac cu morcovi si usturoi

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- In unt topit se caleste morcovul pana se inmoaie putin. Apoi se pune usturoiul si spanacul spalat si cat se poate fara apa.
- Se sareaza si se soteaza pana se inmoaie putin spanacul.
- Nu trebuie mult, circa 1 minut, pentru ca altfel nu mai ramane spanacul intreg.
- Cand il puneti in farfurie aruncati deasupra o lingurita de iaurt pentru un gust putin acrisor.
- A servit spanacul ca in imaginea de mai sus, dar al meu sotulica a vrut "sa tina de foame" .
- A mai pus o felie de sunca taiata bucati, un ou fiert si cateva cubulete de branza telemea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Arata oribil,macar incercati cand postati retete sa folositi niste farfurii cat de cat mai klumea
Punctează această reţetă