Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie.Se adauga aripile si se prajesc cate 3-4 minute pe ambele parti apoi se scot si se pun deoparte.Se adauga in tigaie morcovii, cateii de usturoi si ceapa verde si se calesc 5-6 minute, pana cand incep sa se inmoaie.
  • Se adauga cuisoarele si se calesc cateva secunde pentru a-si elibera aroma.Din foaia de dafin, salvia,cimbru si lamaita se face o legatura cu o ata apoi se aduga in tigaia cu legume.
  • Se toarna peste legume vinul alb si supa de pui apoi se lasa sa fiarba 5 minute.Dupa aceea se adauga aripile, sare de mare dupa gust, se acopera tigaia si se lasa totul la fiert 30-35 minute, pana cand carnea si legumele s-au facut.
  • Dupa cele 30-35 minute, se inlatura capacul de pe tigaie, se scot verdeturile si se adauga amidonul dizolvat in lapte, amestecand pentru ca sosul sa se omogenizeze.Se lasa sa mai fiarba 2-3 minute pana cand sosul s-a ingrosat apoi se serveste.
LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

21/05/2012

Aripile arata la fel cum s-au si preparat... ca pula

(0) (0) abuz
02/08/2011

Arata super

(0) (0) abuz