Spanac sote

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
- Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit. Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
- Apoi adaugam tot spanacul. Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
- Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
- Condimentam cu sare. Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.
- Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.
- Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.
- Sfat:
incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
anonymous
"ou ochi " lipseste de la ingrediente si de ce doar pentru cei care sunt pofticiosi? Si doar gurmanzii mananca friptura? Ciudate puncte de vedere!
anonymous
Foarte sanatoasa
anonymous
Imi place