Spanac sote

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Spanac cu oua si smantana
-
Conchiglioni umplute cu ricotta și spanac: cel mai bun mod de a mânca paste!
-
Börek, delicatesa turceasca cu spanac
-
Galette cu spanac si branza de capra
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
- Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit. Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
- Apoi adaugam tot spanacul. Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
- Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
- Condimentam cu sare. Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.
- Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.
- Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.
- Sfat:
incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: