-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Spanac sote
Spanac sote
Preparare
-
Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
-
Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit. Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
-
Apoi adaugam tot spanacul. Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
-
Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
-
Condimentam cu sare. Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.
-
Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.
-
Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.
-
Sfat:
incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Bun
"ou ochi " lipseste de la ingrediente si de ce doar pentru cei care sunt pofticiosi? Si doar gurmanzii mananca friptura? Ciudate puncte de vedere!
Foarte sanatoasa
Imi place