Petitchef

Spanac sote

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
  • Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit. Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
  • Apoi adaugam tot spanacul. Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
  • Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
  • Condimentam cu sare. Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.
  • Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.
  • Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.
  • Sfat:
    incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie.


Întrebări:




Comentarii:

28/10/2016

Bun

(0) (0) Abuz
17/08/2015

"ou ochi " lipseste de la ingrediente si de ce doar pentru cei care sunt pofticiosi? Si doar gurmanzii mananca friptura? Ciudate puncte de vedere!

(0) (0) Abuz
29/08/2013

Foarte sanatoasa

(0) (0) Abuz
02/05/2013

Imi place

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează