Spanac sote

Spanac sote
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
  • Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit. Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
  • Apoi adaugam tot spanacul. Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
  • Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
  • Condimentam cu sare. Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.
  • Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.
  • Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.
  • Sfat:
    incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

abuz

anonymous

"ou ochi " lipseste de la ingrediente si de ce doar pentru cei care sunt pofticiosi? Si doar gurmanzii mananca friptura? Ciudate puncte de vedere!

abuz

anonymous

Foarte sanatoasa

abuz

anonymous

Imi place

abuz