Spanac cu carne de miel

Spanac cu carne de miel
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se opareste si se pune la scurs.
  • Bucatile de carne se spala, se portioneaza si se inabusa in ulei; se adauga ceapa tocata si usturoiul. Se sareaza, pipereaza; se adauga pasta de tomate
    Se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie.
  • Bucatile de carne se spala, se portioneaza si se inabusa in ulei; se adauga ceapa tocata si usturoiul.
  • Se sareaza, pipereaza; se adauga pasta de tomate Se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rodica Rosenthal

Nu spune nimic, cum se prepara. Nu da nici o explicație.

abuz