Spanac cu carne de miel

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se opareste si se pune la scurs.
- Bucatile de carne se spala, se portioneaza si se inabusa in ulei; se adauga ceapa tocata si usturoiul. Se sareaza, pipereaza; se adauga pasta de tomate
Se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie. - Bucatile de carne se spala, se portioneaza si se inabusa in ulei; se adauga ceapa tocata si usturoiul.
- Se sareaza, pipereaza; se adauga pasta de tomate Se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
R
Rodica Rosenthal
Nu spune nimic, cum se prepara. Nu da nici o explicație.
Punctează această reţetă