Se sareaza si se pipereza muschiul de vita se unge cu putin unt si se pune pe gratar cam 7-8 minute pe fiecare parte cand se intoarce prima oara se stropeste cu sosul worcestershire si zeama de lamaie si se mai unge cu putin unt.
ca sa iasa muschiul mai fraged si mai aromat se poate face pe gratar cat sa prinda grilul dupa care sa se mute intr-un vas termo rezistent se pune sosul zeama de lamie untul si o crenguta de rozmari si restul timpului de coacere se tine la cuptor incins la 200 de grade
garnitura se taie morcovul julien se incinge uleiul de masline intr-o tigaie se adauga morcovul se sareaza se pipereaza se caleste 3-4 min.
se poate orna cu o reductie de otet balsamic sau pur si simplu cu patrunjelul tocat
Comentarii:
Retete este f.sanatoasa !daca pot primi un raspuns !cum se prepara sosul worcestershire ?Astept reteta sosului Multumesc Olivia.
Bun f bun
Delicios, foarte bun