Ceapa si usturoiul se caleste in unt . Se adauga muschiul taiat fasiute , se lasa cateva minute si se stinge cu vinul si sucul de rosii. Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba.
Intre timp amestecati mustarul cu smantana, si caliti ciupercile curatate si taiate marunt in restul de unt.
Cand carnea este gata, adaugati totul in cratita si mai lasati sa fiarba descoperit la foc mic pana capata consistenta. Puteti presara patrunjel tocat marunt daca doriti.
Taiteii se fierb pentru cateva min in apa cu sare, se scot si se clatesc sub un jet de apa rece. 6. Se pun in farfurii si peste carnea insotita de sos.
Merita incercata si varianta asta! Eu gatesc ceva asemanator, fara taitei,avand garnitura de cartofi natur, sau zdrobiti si trecuti printr-o tigaie cu putina grasime (de regula ulei de masline)presarati cu frunze de patrunjel verde, proaspat.
Comentarii (20):
Nu este deloc prea mult unt. O tablă de unt înseamnă 200-250 gr. La cele 750 de gr. de carne îi perfect.
Foarte gustos, pe placul intregii familii!
Este excelenta, am gatit, cel mai bine merge cu paste late
NU E CAM MULT UN PACHET DE UNT?
Super !!!
No comment!
Merita incercata si varianta asta! Eu gatesc ceva asemanator, fara taitei,avand garnitura de cartofi natur, sau zdrobiti si trecuti printr-o tigaie cu putina grasime (de regula ulei de masline)presarati cu frunze de patrunjel verde, proaspat.
Pare buna, dar nu inteleg de ce trebie atat de mult unt, un pachet mi se pare cam mult.
Arata f.bine,pare si gustos
Cam neclar etapa2;mustarul si smantana amestecate se adauga peste ciupercile calite sau direct peste carne?