Muschi de vita la gratar

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Pentru saramura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se incinge si se curata gratarul. Se sterge cu un servetel inmuiat in ulei. Carnea se scoate de la frigider cu aprox 15-20 minute inainte sa fie pusa pe gratar, nu trebuie "socata".
  • Se da cu sare si piper si se unge cu ulei. Se amesteca toate ingredientele pentru saramura intr-un vas intins.
  • Se pune carnea pe gratar, la foc mediu spre mare si se tine 4-5 minute pe fiecare parte, cu capacul de la gratar pus .
  • Se ia carnea de pe gratar si se pune in saramura. Se mai lasa cate 4 minute pe fiecare parte sa isi ia aromele si sa se redistribuie sucurile din carne.

Punctează această reţetă

MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Dupa parerea mea as fi pus muschiul in saramura inainte de frigere cu vreo 2 ore.Ca aspect al muschiului gata fript ffffffffbine!!!! 10++++++

abuz

anonymous

I will try today i think is good food

abuz