Muschi de vita in sos rosu
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.
- Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.
- Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.
- Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
A fost nemaipomenita

Nicolae
....
Punctează această reţetă