Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja
Ingrediente
6
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire30 min
- Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se stropesc cu 1 lingura ulei de masline, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 1h - 1h 15 minute, pana devin moi.
- Dupa ce legumele s-au facut, se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline, otet si patrunjel tocat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se incalzeste o tigaie tip gratar la flacara puternica.Se indeparteaza portiunile de grasime de pe carne.Feliile se freaca cu 1 lingura ulei de masline si sos Worcestershire.Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se prajesc pe gratar pe fiecare parte, pana s-au facut.Se servesc cu legumele copte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!