Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Altele
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.
  • Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de la abur,se adauga ceapa taiata julien,cartofii,cateii de usturoi intregi,pasta de tomate amestecata cu faina de orez,apoi se completaza cu supa sau apa,cat sa acopere carnea si cartofii, si se da din nou vasul la cuptor pana ce cartofii sunt facuti.La final se adauga mararul proaspat tocat.

Punctează această reţetă

silvi0araSilvi0ara

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: