Rasol alb cu legume și muștar

Rasol alb cu legume și muștar
Felul principal
Ușor
1 oră

Poftă bună

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Punem la fiert 1-1,5 litri de apă cu boabele de piper și foile de dafin.
    Când dă în clocot apa, adăugăm carnea și fierbem pentru 25-30 minute.
    Legumele le fierbem în apă cu sare pentru 10 minute, se scurg, se trec printr-un jet de apă rece și se lasă la scurs.
    Se scoate carnea din supă și se păstrează la cald.
    Legumele se călesc pentru 5 minute în unt, după care se condimentează cu sare și piper.
    Păstrăm frunzele de țelină pentru ornare, iar tijele le tocăm mărunt.
    Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu muștarul, vinul alb și sucul de lămâie.
    Condimentăm sosul cu sare și piper.
    Aranjăm pe farfurie rasolul alb și legumele.
    Stropim totul (atât carnea cât și legumele) cu sos de muștar și presărăm tijele de țelină tocate.
    Ornăm cu felii de roșii și frunze de țelină.
    Servim imediat.
    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

OK

abuz

cris_nedelcovici

Din ce animal este acest rasol de fierbe in 25-30 minute? vita angus? pentru ca din animalele noastre....in nici u

abuz

anonymous

Nemai pomenit

abuz

anonymous

Arata nemaipomenit , nu am mai facut de mult

abuz