Rasol de stiuca

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Curatam pestele de intestine si scoatem urechile. Spalati pestele si stergeti-l cu un prosop de hartie. Taiem stiuca in bucati nu prea mari, de circa 5 cm / bucata, saram si lasam sa stea circa 1 ora in frigider.
  • Curatam legumele si cand ne apropiem cu timpul de mentinere a pestelui cu sare la rece, punem la fiert in apa cu sare, morcovul, cartofii si ceapa .
  • Cand s-au fiert legumele, adaugam bucatile de stiuca si boabele de piper. Lasam cateva minute sa fiarba stiuca, pentru ca se fierbe foarte repede .Adaugam la sfarsit lingura de otet.
MazdaRX8MazdaRX8

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine abia astept sa -o prepar

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

Super reteta am facut-o si eu
e delicioasa

abuz