Curatam pestele de intestine si scoatem urechile. Spalati pestele si stergeti-l cu un prosop de hartie. Taiem stiuca in bucati nu prea mari, de circa 5 cm / bucata, saram si lasam sa stea circa 1 ora in frigider.
Curatam legumele si cand ne apropiem cu timpul de mentinere a pestelui cu sare la rece, punem la fiert in apa cu sare, morcovul, cartofii si ceapa .
Cand s-au fiert legumele, adaugam bucatile de stiuca si boabele de piper. Lasam cateva minute sa fiarba stiuca, pentru ca se fierbe foarte repede .Adaugam la sfarsit lingura de otet.
Comentarii (13):
Dietetic sanatos gustos - putin mai condimentat e mult mai gustos daca tinem cont ca stiuca e un peste fad
Acu ma duc sa o fac sper sa fie buna ca data trecuta si nu va luati dupa retardadu ala care a scris comentariul trei!
Delicios, rapid si mai ales sanatos, multumesc GOOGLE
Bun, bun
Am sa o fac si eu.arata foarte bine
Gustos și sănătos!
Este foarte gustoasa si cu un dresing din hrean
Fara stresuri, simplu, sanatos si gustos
Comentariul tău:multumesc pentru sfat
Foarte gustos