Rasol de stiuca

Rasol de stiuca
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Curatam pestele de intestine si scoatem urechile. Spalati pestele si stergeti-l cu un prosop de hartie. Taiem stiuca in bucati nu prea mari, de circa 5 cm / bucata, saram si lasam sa stea circa 1 ora in frigider.
  • Curatam legumele si cand ne apropiem cu timpul de mentinere a pestelui cu sare la rece, punem la fiert in apa cu sare, morcovul, cartofii si ceapa .
  • Cand s-au fiert legumele, adaugam bucatile de stiuca si boabele de piper. Lasam cateva minute sa fiarba stiuca, pentru ca se fierbe foarte repede .Adaugam la sfarsit lingura de otet.

Punctează această reţetă

MazdaRX8MazdaRX8

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Dietetic sanatos gustos - putin mai condimentat e mult mai gustos daca tinem cont ca stiuca e un peste fad

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acu ma duc sa o fac sper sa fie buna ca data trecuta si nu va luati dupa retardadu ala care a scris comentariul trei!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios, rapid si mai ales sanatos, multumesc GOOGLE

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun, bun

abuz

anonymous

Am sa o fac si eu.arata foarte bine

abuz

anonymous

Gustos și sănătos!

abuz

anonymous

Este foarte gustoasa si cu un dresing din hrean

abuz

anonymous

Fara stresuri, simplu, sanatos si gustos

abuz

anonymous

Comentariul tău:multumesc pentru sfat

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz
  • pagina 1 / 2