Rasol de stiuca

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Curatam pestele de intestine si scoatem urechile. Spalati pestele si stergeti-l cu un prosop de hartie. Taiem stiuca in bucati nu prea mari, de circa 5 cm / bucata, saram si lasam sa stea circa 1 ora in frigider.
- Curatam legumele si cand ne apropiem cu timpul de mentinere a pestelui cu sare la rece, punem la fiert in apa cu sare, morcovul, cartofii si ceapa .
- Cand s-au fiert legumele, adaugam bucatile de stiuca si boabele de piper. Lasam cateva minute sa fiarba stiuca, pentru ca se fierbe foarte repede .Adaugam la sfarsit lingura de otet.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Dietetic sanatos gustos - putin mai condimentat e mult mai gustos daca tinem cont ca stiuca e un peste fad
am gătit această rețetă
anonymous
Acu ma duc sa o fac sper sa fie buna ca data trecuta si nu va luati dupa retardadu ala care a scris comentariul trei!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios, rapid si mai ales sanatos, multumesc GOOGLE
am gătit această rețetă
anonymous
Bun, bun
anonymous
Am sa o fac si eu.arata foarte bine
anonymous
Gustos și sănătos!
anonymous
Este foarte gustoasa si cu un dresing din hrean
anonymous
Fara stresuri, simplu, sanatos si gustos
anonymous
Comentariul tău:multumesc pentru sfat
anonymous
Foarte gustos
Punctează această reţetă