Petitchef

Rasol de vita

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Spala rasolul de vita si pune-l intr-o oala mare cu apa. Da focul mare pana ce incepe sa fiarba, apoi redu focul, asfel incat fierberea sa se faca incet. Scoate spuma de cate ori este nevoie. Acopera cu un capac si lasa cam 3 ore, sau pana ce carnea e aproape fiarta.
  • Adauga morcovii, ceapa, telina, patrunjelul,sare, piper si fierbe pana ce sunt aproape facuti. Adauga cartofii si lasa pana ce fierb.
  • Din zeama rezultata poti face o supa a la grec ca aici sau o supa cu taietei/galusti.Carnea serveste-o alaturi de cartofi si morcovi, cu hrean si unt.


C Cooking with my soul

Poze

Rasol de vita
Rasol de vita - poza 2
Rasol de vita - poza 3
Rasol de vita - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

15/02/2014

Perfect !

(0) (0) Abuz
25/01/2014

Sanatos pt. toata lumea

(0) (0) Abuz
31/10/2013

Gustos si aproape sanatos...

(0) (0) Abuz
10/10/2013

Comentariul tău: foarte buna

(0) (0) Abuz
02/06/2013

Excelenta de aici din Canada

(0) (0) Abuz
21/01/2013

Super mai ales ca 40 de ani nu am mancat carne de vita...de de 3 saptamani gatesc o data pe saptamana aceasta reteta

(0) (0) Abuz
06/11/2012

Tres bon !!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează