Rasol de vita
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spala rasolul de vita si pune-l intr-o oala mare cu apa. Da focul mare pana ce incepe sa fiarba, apoi redu focul, asfel incat fierberea sa se faca incet. Scoate spuma de cate ori este nevoie. Acopera cu un capac si lasa cam 3 ore, sau pana ce carnea e aproape fiarta.
- Adauga morcovii, ceapa, telina, patrunjelul,sare, piper si fierbe pana ce sunt aproape facuti. Adauga cartofii si lasa pana ce fierb.
- Din zeama rezultata poti face o supa a la grec ca aici sau o supa cu taietei/galusti.Carnea serveste-o alaturi de cartofi si morcovi, cu hrean si unt.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Perfect !
anonymous
Sanatos pt. toata lumea
anonymous
Gustos si aproape sanatos...
anonymous
Comentariul tău: foarte buna
anonymous
Excelenta de aici din Canada
anonymous
Super mai ales ca 40 de ani nu am mancat carne de vita...de de 3 saptamani gatesc o data pe saptamana aceasta reteta
anonymous
Tres bon !!!!
Punctează această reţetă