Rasol de vita

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spala rasolul de vita si pune-l intr-o oala mare cu apa. Da focul mare pana ce incepe sa fiarba, apoi redu focul, asfel incat fierberea sa se faca incet. Scoate spuma de cate ori este nevoie. Acopera cu un capac si lasa cam 3 ore, sau pana ce carnea e aproape fiarta.
  • Adauga morcovii, ceapa, telina, patrunjelul,sare, piper si fierbe pana ce sunt aproape facuti. Adauga cartofii si lasa pana ce fierb.
  • Din zeama rezultata poti face o supa a la grec ca aici sau o supa cu taietei/galusti.Carnea serveste-o alaturi de cartofi si morcovi, cu hrean si unt.

Punctează această reţetă

C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Perfect !

abuz

anonymous

Sanatos pt. toata lumea

abuz

anonymous

Gustos si aproape sanatos...

abuz

anonymous

Comentariul tău: foarte buna

abuz

anonymous

Excelenta de aici din Canada

abuz

anonymous

Super mai ales ca 40 de ani nu am mancat carne de vita...de de 3 saptamani gatesc o data pe saptamana aceasta reteta

abuz

anonymous

Tres bon !!!!

abuz