Spala rasolul de vita si pune-l intr-o oala mare cu apa. Da focul mare pana ce incepe sa fiarba, apoi redu focul, asfel incat fierberea sa se faca incet. Scoate spuma de cate ori este nevoie. Acopera cu un capac si lasa cam 3 ore, sau pana ce carnea e aproape fiarta.
Adauga morcovii, ceapa, telina, patrunjelul,sare, piper si fierbe pana ce sunt aproape facuti. Adauga cartofii si lasa pana ce fierb.
Din zeama rezultata poti face o supa a la grec ca aici sau o supa cu taietei/galusti.Carnea serveste-o alaturi de cartofi si morcovi, cu hrean si unt.
Comentarii:
Perfect !
Sanatos pt. toata lumea
Gustos si aproape sanatos...
Comentariul tău: foarte buna
Excelenta de aici din Canada
Super mai ales ca 40 de ani nu am mancat carne de vita...de de 3 saptamani gatesc o data pe saptamana aceasta reteta
Tres bon !!!!