Rasol de vita

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se spala bucata de carne se face cu ajutorul cutitului doua crestaturi adanci in interior un se introduc 2 morcovi .
  • Se brezeaza,adica se prajeste putin pe toate partile.Se aseaza intr-o cratita ,se adauga apa,ceapa taiata in 4,foile de dafin,morcovul,ciupercile.Se fierbe bine .
  • Se scoate,se taie felii si se aseaza frumos intr-o tava.Legumele ramase se paseasa impreuna cu sosul se amesteca cu putin bulion,mustarul sizaharul si se pune peste feliile de carne din tava.
  • Se da la cuptor pana se coace bine.Si se serveste cu o garnitura in cazul meu piure de cartori si castraveciori murati.

Punctează această reţetă

marinmagda18Marinmagda18

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este ok

abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

FOARTE BUNA.

abuz

anonymous

Hmmm

abuz