Rasol de vita
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se spala bucata de carne se face cu ajutorul cutitului doua crestaturi adanci in interior un se introduc 2 morcovi .
- Se brezeaza,adica se prajeste putin pe toate partile.Se aseaza intr-o cratita ,se adauga apa,ceapa taiata in 4,foile de dafin,morcovul,ciupercile.Se fierbe bine .
- Se scoate,se taie felii si se aseaza frumos intr-o tava.Legumele ramase se paseasa impreuna cu sosul se amesteca cu putin bulion,mustarul sizaharul si se pune peste feliile de carne din tava.
- Se da la cuptor pana se coace bine.Si se serveste cu o garnitura in cazul meu piure de cartori si castraveciori murati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este ok
anonymous
Arata super
anonymous
FOARTE BUNA.
anonymous
Hmmm
Punctează această reţetă