Petitchef

Rasol de purcel - mmm!

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se pune la fiert cu putina sare, piper si dafin acoperiti oala sa fiarba mai repede va dura ceva timp pana se va desprinde de pe os ia uitati-va ce bine arata dupa ce carnea a fiert se scoate pe o farfurie se pun la fiert legumele ceapa se arunca bineinteles.
  • Usturoiul se bate bine si frumos se amesteca impreuna cu smantana se adauga miezul de nuca si el pisat apoi stropul de apa minerala si se potriveste dupa cat il vreti de iute cu supa calda, nu fierbinte (sa nu opariti usturoiul) sau mai cremos adaugand smantana! e bun cald rasolul, numai cald!cu mamaliguta e bun rau!puteti asorta si un vin alaturi, merge bine!


Poze

Rasol de purcel - mmm!
Rasol de purcel - mmm! - poza 2
Rasol de purcel - mmm! - poza 3
Rasol de purcel - mmm! - poza 4
Rasol de purcel - mmm! - poza 5
Rasol de purcel - mmm! - poza 6
Rasol de purcel - mmm! - poza 7
Rasol de purcel - mmm! - poza 8
Rasol de purcel - mmm! - poza 9
Rasol de purcel - mmm! - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

andrei_s2025
andrei_s2025, 06/01/2025

""Gătire
30 min"
Carnea se pune la fiert cu putina sare, piper si dafin acoperiti oala sa fiarba mai repede va dura ceva timp pana se va desprinde de pe os ia uitati-va ce bine arata dupa ce carnea a fiert se scoate pe o farfurie se pun la fiert legumele ceapa se arunca bineinteles.""
Picioare de porc gătite in 30min sau pana se desprinde de pe os? Și ce "se arunca" și ce se păstrează în final? Vai de capul și de limba română.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Big chef, 02/04/2020

Carne fiarta de porc cu legume fierte aruncate pe farfurie? Un fel de ciorbă fără zeama.Dar nu prea.
Mai bine o lăsa sa se facă piftie.
Nu recomand. Am băgat totul la cuptor apoi cu ulei de măsline, boia, usturoi, cimbru si atunci a avut sens mămăliguța.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
19/01/2014

Belea

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă French taco
French taco
2 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează