Carnea se pune la fiert cu putina sare, piper si dafin acoperiti oala sa fiarba mai repede va dura ceva timp pana se va desprinde de pe os ia uitati-va ce bine arata dupa ce carnea a fiert se scoate pe o farfurie se pun la fiert legumele ceapa se arunca bineinteles.
Usturoiul se bate bine si frumos se amesteca impreuna cu smantana se adauga miezul de nuca si el pisat apoi stropul de apa minerala si se potriveste dupa cat il vreti de iute cu supa calda, nu fierbinte (sa nu opariti usturoiul) sau mai cremos adaugand smantana! e bun cald rasolul, numai cald!cu mamaliguta e bun rau!puteti asorta si un vin alaturi, merge bine!
Carne fiarta de porc cu legume fierte aruncate pe farfurie? Un fel de ciorbă fără zeama.Dar nu prea. Mai bine o lăsa sa se facă piftie. Nu recomand. Am băgat totul la cuptor apoi cu ulei de măsline, boia, usturoi, cimbru si atunci a avut sens mămăliguța.
Comentarii:
Carne fiarta de porc cu legume fierte aruncate pe farfurie? Un fel de ciorbă fără zeama.Dar nu prea.
Mai bine o lăsa sa se facă piftie.
Nu recomand. Am băgat totul la cuptor apoi cu ulei de măsline, boia, usturoi, cimbru si atunci a avut sens mămăliguța.
Belea